Om licensen

Licensen er retten til at bruge programmet i henhold til slutbrugerlicensaftalen.

En licens giver dig ret til:

Kaspersky Password Manager kan bruges med eller uden et abonnement:

Når dit abonnement på Kaspersky Password Manager udløber, kan du blive tilbudt en henstandsperiode, hvor du kan fortsætte med at bruge programmet uden begrænsninger. Hvis du ikke fornyer dit abonnement ved udgangen af henstandsperioden, vil programmet skifte til den gratis version. For at bruge Kaspersky Password Manager uden begrænsninger igen, skal du købe et nyt abonnement.

Se også

Skift til den gratis version

Anskaf et abonnement